Thor: Ragnarok (2017) Film Online Subtitrat in Romana HD 1080p Dynastia Tudorów | Dżoana i jej przyjac.. | Ekipa (PL)
Cele mai tari seriale pe net la calitate HD..
Multumim ca va uitati la filme si seriale online la noi pe site.
1755
Filme  thor: ragnarok 2017 tradus in romana thor: ragnarok 2017 online subtitrat in romana thor: ragnarok 2017 online subtitrat thor: ragnarok 2017 online hd thor: ragnarok 2017 online thor: ragnarok 2017  • Thor: Ragnarok 2017 Filme Online Subtitrat in Romana HD 1080p – Thor se întoarce la Asgard atunci când regatul său de origine este amenințat de Ragnarok, care reprezintă apocalipsa scandinavă. Evenimentele au loc când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distrugă umanitatea. În acest context nefast, Thor trebuie să se confrunte cu zeii zeilor pentru a evita apocalipsa scandinavă și a proteja Asgardul. Apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de sprijinul lui Loki pentru a înfrunta și combate pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.
    Cunoscut și sub numele de Thor 3, filmul promite o serie de evenimente duse la un nivel cu totul nou și neașteptat care vor surprinde inevitabil și care îi va oferi un caracter puternic.
    Thor: Ragnarok (2017) este un film american cu supereroi în regia lui Taika Waititi, produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures.

    Ti-a placut acest video online ? Da-ti cu parerea!

    error: N-ai ma tu voie!!!